Zamieszczone przez Lashlo
Tak naprawiają u Korczyka
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
namo
-
Zamieszczone przez radca_prawnyUstalenie osoby ukrywającej się pod danym nickiem nie stanowi żadnego problemu dla organów ścigania.
Jednak pomimo faktu zabrudzonych galotów polubiłem ten dreszczyk emocji i ciekaw jestem kolejnych nietypowych świństw wydobywających się z ludzkiego ciała pod wpływem strachu :szeroki_usmiech jaki tutaj wprowadził radca_prawny :diabelski_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleyProponuje aby administracja forum sprawdzila IP "radcy prawnego" a jesli nie przedstawi sie imieniem i nazwiskiem oraz nie przedstawi pelnomocnictwa iz dziala w imieniu Pana J. Korczyka to mozna poczestowac koszem owockow.
Poza tym jak ktos wczesniej napisal straszenie kogos sadami nie przystoi radcy prawnemu i kloci sie z etyka radcy a jesli taka osoba nigdy nie byla i nie jest radca to KW.
Jako, ze w ostatnim temacie ASO przestrzelilo swoje 2 kolana i stope to zostala im tylko jedna stopa... :wink:Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
andrzej1962, Już niedługo. Sądząc po rozwoju tego wątku.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radca_prawnyMogły one bowiem powstać również w wyniku uszkodzeń mechanicznych czy nieprawidłowej eksploatacji pojazdu.
...
Korczyk i jego warsztat - temat rzeka.
Nie chciało mi się cytować całego "wypracowania" "odważnego" "radcy prawnego" który zarzucając koledze ukrywanie się sam nie ma odwagi przedstawić się z imienia i nazwiska, bo za dużo miejsca by to zajęło, ale takie straszonko i takie słowa faktycznie mogą zrobić wrażenie, ale na dopiero co obudzonym w środku nocy 6-cio latku.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFradca_prawny napisał/a:
Mogły one bowiem powstać również w wyniku uszkodzeń mechanicznych czy nieprawidłowej eksploatacji pojazdu.
...
Tak, kolega wyjeżdżał w deszcz. I przez to ta rdza.
Bardziej mnie jednak martwi ta zbiżająca sie chmura pyłu. Wprawdzie ma przejść nad Polską północno-zachodnią. Ale kto to udowodni...?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikWczoraj trochę wiało na Śląsku. No wprawdzie nie padało, ale zawsze można się przyjrzeć powłoce lakierowej.
Bardziej mnie jednak martwi ta zbiżająca sie chmura pyłu. Wprawdzie ma przejść nad Polską północno-zachodnią. Ale kto to udowodni...?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFZamieszczone przez radca_prawnyMogły one bowiem powstać również w wyniku uszkodzeń mechanicznych czy nieprawidłowej eksploatacji pojazdu.
...
Korczyk i jego warsztat - temat rzeka.
Nie chciało mi się cytować całego "wypracowania" "odważnego" "radcy prawnego" który zarzucając koledze ukrywanie się sam nie ma odwagi przedstawić się z imienia i nazwiska, bo za dużo miejsca by to zajęło, ale takie straszonko i takie słowa faktycznie mogą zrobić wrażenie, ale na dopiero co obudzonym w środku nocy 6-cio latku.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Northeusz"jak nie będziesz grzeczny to przyjdzie po Ciebie radca prawny z ASO Korczyk". To robi wrażenieMoje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Panowie, myślę ze nie ma co dalej bić painy po prostu trzeba watek podwiesić i dac na forum ostrzezenie dla każdego nowego żeby do ASO Korczyk nigdy, przenigdy sie nie wybierał !!!
Jak widać, to ASO jest absoltunie niegodne zaufania, a przytoczone przykłady kontaktów naszego kolegi z pracownikami tego ASO tylko to potwierdzają.
Ja bym jeszcze podał link do wątków na naszym forum w których ASO Korczyk występuje w roli głównej, do SAP.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkfarekZamieszczone przez Northeusz"jak nie będziesz grzeczny to przyjdzie po Ciebie radca prawny z ASO Korczyk". To robi wrażenie4x4
Komentarz
-
-
namo
Korzystając z faktu że na pewno Pan to przeczyta pozwolę sobie odpisać tutaj gdyż nie mam czasu na gonienie na pocztę i wyklejanie koperty znaczkami.
Otóż Panie Tomaszu samochód najpóźniej 2-go czerwca będzie oglądał rzeczoznawca PZU. On stwierdzi co było przyczyną odpadającego lakieru, listwy i porysowanych śrub. Proszę się nie dziwić ale boję się oddawać ten samochód w Wasze ręce. Kto inny go naprawi a Pana ASO jeśli się uda pokryje koszty naprawy. Proszę nie zapomnieć że to będzie trzeci lakier na aucie i z pewnością walczył będę o odszkodowanie za spadek wartości auta. Z pewnością starczy z tego żeby vacik zapłacić do korczyka :-)
Moja postawa uchroniła mnie przed kolejnymi okresowymi wizytami w Pana ASO na kolejne poprawki. Nie mam na takie nieskuteczne poprawki czasu i ochoty.
uwaga żarcik
No chyba że od 2009 roku nauczyliście się malować :-)
Komentarz
-
Szkoda że firmy reagują na niezadowolenie klienta jak informacje o ich fuszerce wyjdą poza światło dzienne poprzez fora lub programy typu Turbo Kamera. Szkoda że firma nie znają podstawowej zasady że zadowolony klient przyprowadzi 4 nowych klientów a nie zadowolony przegoni 23 klientów (informacje wyniesione ze szkoleń).
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez Tomek66Witaj oglądam Twoje zdjęcie z niedowierzaniem.Robiłem lakier w kozach już trochę latek temu i nic mi się nie dzieje złego Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz